Kaitinimo rūšys individualiems virimo įpročiams

Indukcija
Indukcija – nustato tendencijas. Ruošiant maistą su indukcija, kaitinamas puodo dugnas. Puodo dydis atpažįstamas automatiškai. Privalumai: jokio energijos eikvojimo. Ypač saugus maisto ruošimas, nes zonos šalia kaitvietės išlieka vėsios.
Dujos
Intensyvus ar lėtas troškinimas – viskas įmanoma su klasikinėmis "Miele" dujinėmis kaitlentėmis. Galima pasirinkti plotį ir konstrukciją. Elektroniniai "ProLine" dujiniai degikliai pasižymi inovatyviomis saugos ir patogumo savybėmis.
Elektra
Maisto ruošimo zona kaitinima po stiklo keramika esančiais kaitinimo elementais. Įkaitusi maisto ruošimo zona šviečia raudonai. Elektrinėms "ProLine" serijos kaitlentėms, kaip ir klasikinėms, būsingos įvairių dydžių maisto ruošimo zonos.
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį