Gaminimas ypatingai

Lauko kepsninės (keptuvo) funkcija
Keptuvu galima paruošti labai skanią mėsą, žuvį ar daržoves. Esant dviem atskirai reguliuojamoms keptuvo zonoms, galite atskirai valdyti kaitrą, pvz., vienu metu maistą ir kepti, ir išlaikyti šiltą. Visai pagal Jūsų skonį: naudojant keptuvą su vandens garų funkcija, Jūsų ruošiami patiekalai bus itin sultingi. Jeigu papildomai naudosite lavos akmenis, keptuvu ruošiamas maistas įgaus neįprastą aromatą.
“Teppan Yaki”
Maistas ruošiamas tiesiai ant karšto nerūdijančiojo plieno paviršiaus. “Miele” “Teppan Yaki” turi du atskirai naudojamus kaitinimo žiedus: todėl vienu metu galėsite skirtingose temperatūrose ruošti net kelis patiekalus arba išlaikyti šiltus jau paruoštus.
Gruzdintuvė
Tiems, kurie mėgsta traškius ir sočius patiekalus, gruzdintuvė yra teisingas pasirinkimas. Pasiekus faktinę aliejaus temperatūrą, matomas rodinys užtikrina optimalų kepimo rezultatą ir saugų ruošimą. Taip išvengiama akrilamido susidarymo. Gruzdintuvėje galite ruošti ne vien tik naudodami aliejų. Naudodami pastos priedą, galite greitai ir paprastai paruošti savo mėgstamiausią pastą.
Svarstyklės
Svarstyklės puikiai papildo "ProLine" asortimentą. Padengtos tamsintu apsauginiu stiklu, gali būti naudojamos ir kaip tvirtas pagrindas. Su kontrastingu ekranėliu ir taravimo funkcija.
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį