"Miele" valdymo filosofija padaro gaminimą paprastu

"EasyControl Plus"
Centriniu "Plus/Minus" mygtuku galima intuityviai pasirinkti visas maisto ruošimo zonas. Ypač patogu: paprastas maisto ruošimo zonų valdymas ir laiko nustatymai.
Tiesioginė parinktis
Centrine skaičių eilute galite valdyti visas kaitvietes. Galima tiesiogiai, greitai ir intuityviai pasirinkti galios pakopas ir laikus. Ypač patogu: paprasto laikmačio laikų nustatymas.
Tiesioginė parinktis "Plus"
Čia taip pat galima greitai ir intuityviai pasirinkti galios lygį bei laiką. Kiekvienai maisto ruošimo zonai skirta apšviesta skaičių eilutė. Kaitlentę išjungus, skaičių sekos nematyti – siekiama išgryninto ir elegantiško vaizdo.
Valdymas ratuku
Pasukę rankenėlę, greitai ir intuityviai galėsite nustatyti galios lygį bei trukmę. Kiekvienai kaitvietei skirta po atskirą ratuką, kuriuo labai paprasta nustatyti parinktį.
"SmartSelect"
Toks valdymas leidžia labai lengvai ir intuityviai pasirinkti galios lygius ir trukmes. Kiekvienai maisto ruošimo zonai priskirta geltonai šviečianti skaičių eilutė. Tai užtikrina gerą matomumą iš bet kurios pusės. Dabar dar paprasčiau nustatyti laikmatį, atskirai pasirenkant trumpalaikio laikmačio ir automatinio išjungimo funkcijas bei trijų skaitmenų rodmenį.
“SmartSelect White”
Šiam valdymo tipui būdingos tos pačios patogumo savybės, kaip ir “SmartSelect”. Jos tobulai dera su 6000 kartos įmontuojamųjų prietaisų dizainu. Baltos spalvos indikatoriai ypač kontrastingi, todėl juos labai patogu nuskaityti.
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį