Iškepti "tiesiai į dešimtuką"

I kepimo lygis
Šį kepimo lygį naudokite visiems patiekalams, kurie ruošiami žemoje temperatūroje, pvz., kiaušiniams ir kiaušinienei, taip pat šoninei ir viščiuko krūtinėlei, makaronų, daržovių patiekalams, mėsos kukuliams, žuvies ir šaldytų patiekalų patiekalams.
II kepimo lygis
Vidutinėje temperatūroje kepkite krevetes, kepsnius, pjausnius, kepenėlių vyniotinius, smulkintus patiekalus. Šį kepimo lygį taip pat rinkitės norėdami apskrudinti sėklas arba iškepti bulvinius blynus, tortilijas ar karamelę.
III kepimo lygis
Aukščiausią kepimo lygį naudokite ruošdami kiniškus arba mėsos patiekalus, kuriuos norite apskrudinti, o taip pat kepdami didelius mėsos kiekius. Pasirinkus šį lygį, netgi blynai pavyks tobulai.
Troškinimo lygis
Pagardinti padažu, dauguma patiekalų įgauna tobulą skonį (pvz., ruošiant ragu arba patiekalus su Bolonijos padažu). Kaitlentės lėto troškinimo lygis palaiko tinkamą temperatūra. Būsite apsaugoti nuo tiškalų, o padažas visada pavyks puikiai.
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį