Tobulas spec. paskirties priemonių papildymas.

Paprastas dozavimas – puikus rezultatas
Pageidaujate puikių rezultatų be jokių didelių pastangų net skalbdami vilnonius ir viršutinius drabužius? Naudokite Miele kapsules. Šias mažas kapsules tiesiog įdėkite į skalbinių minkštiklio skyrelį. Miele skalbyklė dozuoja kapsulės turinį tinkamu momentu – visiškai automatiškai. Suėmus už praktiškos ąselės Miele kapsules taip pat galima atidaryti. Kapsules galima naudoti ir kituose skalbyklių modeliuose. Turinį tiesiog supilkite į skalbiklio stalčių.
Skalbti su idealiu dozavimu
Kiekvienoje kapsulėje yra tiek skalbiklio, kiek jo reikia tausojančio skalbimo ciklui su optimaliu pakrovimo kiekiu. Neįmanoma dozuoti per mažai skalbiklio. Skalbiniai visada bus kruopščiai išskalbti ir prižiūrėti – be reikalo neeikvojant skalbiklio.
Pakuočių dydžiai
Atsižvelgiant į naudojimo dažnumą, galima įsigyti trijų, šešių arba devynių tos pačios rūšies kapsulių pakuotę. Tiems, kurie nori pažinti gausų kapsulių asortimentą, siūlome įsigyti 6 dozavimo kapsulių pakuotę. 6 dozavimo kapsules išnaudokite susipažinti su įvairiomis “Miele” kapsulių naudojimo galimybėmis.
Dozavimas kapsulėse CapDosing*
Paprasta ir tvaru: CapDosing dozuoja kapsulėse specialios paskirties skalbiklį, minkštiklį ir kitas priemones.
Didžiausiam tvarumui
Miele kapsulės indelis pagamintas iš 100 % perdirbto plastiko.
Patentas: EP 2 365 120 Konstrukciniai sprendimai pagal modelį