W1T1 Classic

W1T1 Classic

Kažkada ateina laikas pirmajai "Miele"

Pasikliaukite "Miele" W1 Classic skalbyklėmis ir T1 Classic džiovyklėmis!

W1 Classic serijos skalbyklė ne tik  nepriekaištingai skalbia, bet dėka itin efektyvaus variklio - "ProfitEco", veikia labai tyliai . Be to, šis modelis turi funkciją "CapDosing", kuri leidžia kruopščiai skalbti ypatingos priežiūros reikalaujančius audinius. Tuo tarpu T1 Classic džiovyklių modeliai turi patogią ir malonią funkciją "FragranceDos", kuri leidžia suteikti skalbiniams gaivų aromatą. Džiovyklių sistema "PerfectDry" automatiškai nustato likutinę drėgmę skalbiniuose ir kontroliuoja džiūvimo laiką - tokiu būdu drabužius išdžiovina idealiai.

7–8 kg svorio drabužių skalbimas ir džiovinimas naudojantis W1 Classic ir T1 Classic serijų skalbyklėmis ir džiovyklėmis užtruks apie 4 valandas.

Tradiciškai Miele skalbimo mašinos ir džiovyklės pasižymi ne tik skalbimo kokybe, bet ir patogiu, bei intuityviu valdymu. Naujuose W1 Classic ir T1 Classic serijos prietaisuose vykdomas per "DirectSensor" monitorių. Lietimui jautrus ekranas padeda greitai ir paprastai pasirinkti norimus nustatymus; programos aktyvuojamos su sukamu valdikliu, o dešinėje esantis ekranas rodo visą reikiamą informaciją – temperatūrą, gręžimo greitį ir t.t.

Skalbyklės ir džiovyklės taip pat turi galimybę atidėti darbo pradžią ir nurodyti likusį laiką. Taip pat šilumos siurblys esantis Miele džiovyklėje, turi "EcoDry" filtravimo sistemą, kuri neleidžia dulkėms patekti į mašiną – taip rūpinatės ne tik savo sveikata, bet ir užtikrinate ilgą prietaiso tarnavimą.

Sužinokite daugiau