Programėlės virtuvei privalumai*

“FoodView”: viskas kontroliuojama

Stebėkite savo orkaitėje kepamus patiekalus – net jeigu tuo metu esate ne namuose: gaminimo kameros viršuje integruota vaizdo kamera leis stebėti kepamą patiekalą savo išmaniajame telefone arba planšetiniame kompiuteryje. Prireikus mobiliajame prietaise galėsite nuotoliniu būdu pakeisti savo sujungto prietaiso veikimo režimo nustatymus. Didesnė kontrolė – daugiau laisvės ir nepamatuojamas patogumas.

“CookAssist”: tobulas kepimo rezultatas tiesiog per programėlę

Tobulai iškepto patiekalo paslaptis: “Miele” “CookAssist” funkcija padės ne tik optimaliai iškepti didkepsnį, bet ir ruošiant kitokius patiekalus. Žingsnis po žingsnio, vadovaujantis patarimais “Miele” programėlėje, temperatūra ir kepimo trukmė automatiškai perduodami kaitlentei su “TempControl”. Jums lieka tik patvirtinti nustatymus.

Paleisti vaizdo įrašą

“Barista Assistant”: pagaminti tobulo skonio espresą

Norint paruošti skanų espresą, reikia gerų pupelių ir optimalių prietaiso nustatymų. Čia pagelbės “BaristaAssistant”. Ruošiant gėrimą, jis žingsnis po žingsnio kryptingai veda iki tobulai paruošto espreso, naudojant nuo keturių iki aštuonių degustacijų. Šis procesas unikalus tuo, kad per programėlę modifikuojami ne tik atskiri parametrai, bet visa proceso grandinė skonio tobulinimui naudojant atmetimo principą, kad būtų pagamintas espresas, kaip Jūs ir pageidaujate.

“AutoStart”: nustatykite paleidimą iš anksto programėlėje

Su naująja “AutoStart” funkcija programėlėje galima nustatyti laiką, kada Jūsų indaplovė turėtų automatiškai įsijungti. “AutoDos” ir “PowerDisk” funkcijos visada pasirūpina tinkamu ploviklio kiekiu, todėl prietaisas gali veikti visiškai autonomiškai. Nereikia įjungti prietaiso rankiniu būdu arba programėlėje. Neplauti indai, nes pamiršote įjungti programą, jau praeitis.

Rezeptų idėjos: visada tinkamas receptas

Su kokiu receptu galėtume parsivežti atostogas į namus? Ieškant maisto gaminimo idėjų ir patarimų, pasinaudokite “Miele” programėlės receptų funkcija – greitai rasite įvairioms progoms pritaikytų receptų arba pasisemsite idėjų, kurias galėsite pritaikyti ruošdami maistą kasdien. Tai leis – taip pat ir neplanuotai – paįvairinti įprastą patiekalų racioną pasisėmus naujų idėjų, išbandyti tuo metu populiariausius receptus ar išsirinkti tam tikrą sezonišką receptą.

Maisto produktų pristatymo paslauga: pritrūkote kurio nors maisto produkto? Tuo iš karto pasirūpins maisto produktų pristatymo paslauga

Gaminkite, ką tik sugalvosite – ir visai nebūtina eiti apsipirkti. “Miele” programėlėje radote patinkantį receptą, reikalingi produktai patogiai pasiekiami ranka: pasinaudokite programėle ir internetu užsisakykite reikiamus produktus su pristatymo paslauga
, ir šie bus patogiai pristatyti tiesiai į Jūsų namus. Komfortas vos keliais spustelėjimais – jokio laiko eikvojimo ir jokio pirkinių krepšio.

“Mix & Match”: Išmanusis asistentas

Greitai paruošti sveikus patiekalus: su “Mix & Match” įvairius maisto produktus galėsite kepti kartu arba pašildyti – trumpiau negu per pusę valandos. Visus maisto produktus galėsite vienu metu sudėti į orkaitę, o pasibaigus programai, vėl išimti. Taip patogiai paruošite patiekalą net iš kelių skirtingų sudedamųjų dalių, be jokios atskiros temperatūros ar kepimo trukmės pritaikymo. O “Miele” programėlė padės išsirenkant receptą arba gaminant patiekalą.

* Pritaikyta galiniam mobiliajam įrenginiui (būtinos naudojimo sąlygos nurodytos “App Store” informacijoje).