Programėlės skalbinių priežiūrai privalumai*

“CareAssistant”: ilgiau gaivūs ir nesiglamžo

Esate ne namuose ir negalite išimti iš skalbyklės skalbinių? “CareAssistant” funkcija pasirūpins, kad skalbiniai išliktų gaivūs. Skalbyklės-džiovyklės programėlėje galima net tris kartus po 30 minučių pailginti apsaugą nuo glamžymosi. “Care Assistant” funkciją suaktyvinti galima vien skalbimui ar džiovinimui arba abi funkcijas naudoti iš karto.

“HygieneAssistant”: nepriekaištingai švarūs ne tik tekstilės gaminiai, bet ir prietaisas

Jeigu dažnai skalbimui renkatės žemas temperatūras, rekomenduojama savo skalbyklę arba skalbyklę-džiovyklę reguliariai išplauti, naudojant atitinkamą plovimo programą. Jums pageidaujant, programėlėje bus rodomos prietaiso plovimo rekomendacijos. Programėlėje taip pat bet kada galėsite peržiūrėti informaciją apie savo prietaiso higienos būklę. Visada puikiai informuoti, be to, užtikrinta aukščiausio lygio higiena.

“AddLoad”: lankstus skalbinių papildymas

Jūsų “Miele” skalbyklė ar skalbyklė-džiovyklė jau paleista, bet pamiršote įdėti dalį skalbinių? Laimei veikia funkcija “AddLoad”! Funkcija rodoma tiek ant prietaiso, tiek programėlėje. Todėl net nuotoliniu būdu matysite, ar galima ir iki kada galima papildyti skalbinių. Jums reikia dar šiek tiek laiko surinkti skalbinius? Sustabdykite savo prietaisą nuotoliniu būdu. Funkcija tikrai užtikrina maksimalų komfortą.

“TimeAssistant”: visada puikiai informuoti

Tobulas laiko apskaičiavimas: tai ypač aktualu džiovinimo metu, kai džiovinimo trukmė gali skirtis, atsižvelgiant į pakrovimą ir skalbinių tipą. Jeigu nustatyta pirminė džiovinimo trukmė pailginama daugiau negu 30 minučių, pageidaujant, apie tai informuos programėlė. Pranešimas taip pat bus siunčiamas ir programos pabaigoje. Visada puikiai informuoti, nereikia nuolat galvoti apie tikrinimą.

* Pritaikyta galiniam mobiliajam įrenginiui (būtinos naudojimo sąlygos nurodytos “App Store” informacijoje).