Tai tikras Jūsų virtuvės komandos pastiprinimas

Kodėl garinėje ork. ruoštas maistas toks sveikas.
"Miele" garinėje orkaitėje paruoštas maistas – tikra atgaiva juslėms. Visų pirma dėl intensyvaus, nepakitusio savito skonio ir maloniai tvirtos konsistencijos norėsite juo mėgautis vėl ir vėl. Garinės orkaitės veikimo principas vienodai paprastas ir efektyvus: Karšti garai apgaubia patiekalą iš visų pusių. Akimirksnis šilumos apsikeitimas užtikrina greitą gaminimo procesą be apvirinimo. Kepamas patiekalas nemirksta vandenyje ir taip nepraranda savo sulčių – išsaugomas ne tik skonis, bet ir maistingosios medžiagos. Dėl itin švelnaus paruošimo būdo, garinė orkaitė ypač pritaikyta jautrių maisto produktų, kaip antai švelnių daržovių, žuvies arba net mėsos ir bulvių patiekalų ruošimui.
Garuose gamintas maistas išsaugo maist. medžiagas
"Miele" garinėjė orkaitėje švieži maisto produktai gaminami ypač švelniai. Tai galite paragauti ir netgi pamatuoti laboratorijoje! Garinė orkaitė ne tik išlaiko intensyvų, natūralų patiekalų skonį, bet ir išsaugo vertingus vitaminus, mineralines medžiagas ir mikroelementus. Moksliniais tyrimais įrodytas akivaizdus garinių orkaičių privalumas, lyginant jas su tradiciniais maisto gaminimo metodais. Garuose gaminti patiekalai išsaugo iki 50 proc. daugiau vitaminų nei verdami vandenyje. Gaminimas garuose užtikrina aukščiausią patiekalų kokybę ir prisideda prie vitaminingos ir sveikos mitybos.
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį