Tobulas papildymas "Miele" virtuvės prietaisams

Klasikinis modelis – 14 cm aukščio, 60 cm pločio
Galima įsigyti vidutinio aukščio "Gourmet" indų šildymo stalčių. Jį galima puikiai derinti su 45 cm aukščio kompaktišku prietaisu, pvz., "Miele" automatiniu kavos aparatu, garų krosnele, garų krosnele su orkaitės funkcija ir orkaite su mikrobangų funkcija. 60 cm nišą, vargu, ar išnaudosite geriau. Kad šios rūšies stalčius būtų galima derinti prie skirtingo dizaino prietaisų, "Miele" sukūrė du skirtingus dizaino variantus, tobulai įsiliejančius į virtuvės aplinką.
Aukštas modelis – 29 cm aukščio, 60 cm pločio
"Miele" siūlo 29 cm aukščio patogų "Gourmet" indų šildymo stalčių, kuriame taip pat galite pašildyti indus. Derinant su įprasta 60 cm aukščio orkaite, sukuriamas tobulas derinys 88 cm nišoje. Šio dydžio stalčiai taip pat gaminami dviejų skirtingo dizaino variantų, užtikrinant vientisumą Jūsų virtuvėje.
Kompaktiškas, 10 cm aukščio, 60 cm pločio
"Miele" siūlo ne tik šio dydžio priedų stalčius, bet ir indų šildymo stalčius. Idealus papildymas prie 35 cm aukščio kompaktiško prietaiso, pavyzdžiui, "Miele" visiškai automatinio kavos aparato arba "Miele" garintuvo. Puikiai užpildysite 45 cm nišą.
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį