Su išoriniu garų generavimu tobulo rezultato link.

"MultiSteam"*
"MultiSteam" – tobulas išorinis garų generavimas. Ši technologija būdinga visoms "Miele" 45 cm garinėms orkaitėms. Todėl specialiai, siekiant pateisinti aukštus reikalavimus, buvo sukurti erdvūs vidiniai orkaitės korpusai. Galingas garų generatorius (3,3 kW) atsakingas už greitą garų generavimą, ko pasekoje maisto ruošimo skyrius įkaitinamas per itin trumpą laiką. Tolygų kepimo rezultatą lemia specialus 8 garų angų išdėstymas, kuris užtikrina greitą garų paskirstymą maisto ruošimo skyriuje ir troškinimo induose. O rezultatas – tolygiai iškepti, tobulo skonio patiekalai.
"MonoSteam"
Ši garų sistema puikiai pritaikyta garinėms orkaitėms su mažesniais vidiniais orkaitės korpusais. Šioje technologijoje garų generatoriaus yra vandens rezervuare. Garai į maisto ruošimo skyrių patenka pro garų angą.
“PowerSteam”
Originalusis. Pirmoji namų ūkiams skirta garų technologija net ir po 30 metų vis dar žavi savo gebėjimu greitai generuoti garus. Naudojama nedidelė gaminimo kamera ir galingas 5,0 KW garų generatorius, todėl įkaitinimo trukmė yra labai trumpa. Troškinant su slėgiu iki 120 °C, troškinimo trukmė būna trumpiausia, kokią galima pasiekti garinėje orkaitėje. Dėl to “PowerSteam” technologiją galima įvardinti kaip labiausiai bekompromise maisto produktų troškinimo garuose technologija.
Patentas: EP 2 469 191 B2 Konstrukciniai sprendimai pagal modelį