Tai tikras Jūsų virtuvės komandos pastiprinimas

Tradic. ir inovac. susit: Kaip kito garinės ork.
Šiandieninės garinės orkaitės ištakų reikia ieškoti Kinijoje Vidurio Karalystėje patiekalų gaminimas garuose jau prieš tūkstančius metų buvo žinomas kaip svarbiausias maisto gaminimo būdas. Dar prieš mūsų erą ten buvo naudojami dvisieniai virimo indai, kuriuose patiekalai buvo troškinami atskirti nuo skysčio. Deja, šis gaminimo būdas dar ilgai vakarų pasaulyje nebuvo pripažintas. Su "Miele" garinėmis orkaitėmis pagaliau galėsite šį nuostabų gaminimo būdą išbandyti ir savo namuose – tai taip paprasta, patogu ir neįtikėtinai skanu.
Kodėl maistas iš garinės orkaitės toks sveikas?
Daugiau skonio, daugiau maistingųjų medžiagų: "Miele" garinėje orkaitėje paruoštas maistas – tikra atgaiva juslėms. Visų pirma dėl intensyvaus, nepakitusio savito skonio ir maloniai tvirtos konsistencijos norėsite juo mėgautis vėl ir vėl. Garinės orkaitės veikimo principas vienodai paprastas ir efektyvus: Karšti garai apgaubia patiekalą iš visų pusių. Akimirksnis šilumos apsikeitimas užtikrina greitą gaminimo procesą be apvirinimo. Kepamas patiekalas nemirksta vandenyje ir taip nepraranda savo sulčių – patiekalas išsaugo ne tik savo skonį, bet ir maistingąsias medžiagas. Dėl itin švelnaus paruošimo būdo, garinė orkaitė ypač pritaikyta jautrių maisto produktų, kaip antai švelnių daržovių, žuvies arba net mėsos ir bulvių patiekalų ruošimui.
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį