Laimėjimas sveikatos naudai

Gyseno ir Koblenco universitetuose atlikus mokslinius bandymus, buvo rodyti maisto ruošimo garuose pranašumai prieš įprastus maisto gaminimo metodus.
Vitamino C kiekis brokolyje
Garinėje orkaitėje troškintame brokolyje net 50 proc. daugiau vitamino C nei išvirtame.
Vitamino C kiekis paprikoje
Garuose virta paprika turi daugiau nei 25 % vitamino C negu paprastai išvirta paprika.
Paprikoje esantys mikroelementai ir min. medžiagos
Garinėje orkaitėje troškintoje paprikoje yra toks pat mineralinių medžiagų kiekis kaip ir žalioje. Palyginimas: vandenyje išvirta paprika turi 45 proc. mažiau maistingųjų medžiagų nei žalias produktas.
Daržovių jutiminio vertinimo rezultatai
Atlikus bandymus, taškų sistema buvo įvertinti keturi, didelę įtaką skonio kokybei darantys kriterijai: išvaizda, kvapas, skonis ir konsistencija. Vienareikšmis rezultatas: virimas garuose – tai skaniausias ir sveikiausias daržovių gaminimo būdas, ruošiant tiek šviežias, tiek šaldytas daržoves.
Žuvies jutiminio vertinimo rezultatai
Švelniai garinėje orkaitėje troškinama žuvis išsaugo savo struktūrą ir skonį. Šiuo atveju aiškiai pasireiškia "Miele" garų krosnelės pranašumas pojūčių atžvilgiu.
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį