Mažiausias “Miele” dulkių siurblys be maišelių

Kompaktiškas dizainas – galinga technologija 
Įsigiję patį mažiausią “Miele” dulkių siurblį be maišelių “Boost CX1”, ne tik mėgausitės galingomis valomosiomis savybėmis, bet ir kompaktišku dizainu. Dulkių siurblį itin patogu naudoti, jis labai manevringas. Dėl savo nedidelių matmenų jis užtikrina nepriekaištingą higieną ir švarą net ankštose gyvenamosiose erdvėse. “Boost CX1” neužima daug vietos. Jis iš karto paruoštas naudoti. Parketas, laminatas ar kilimas – “Miele” kompaktiškiausias dulkių siurblys be maišelių užtikrina geriausią rezultatą ant bet kokio tipo grindų dangos. Veiksminga filtrų sistema padeda užtikrinti maksimalią higieną. Dėl išskirtinio pritaikomo ratukų dizaino jis harmoningai įsilieja į kiekvieną modernią gyvenamąją aplinką.
“TrackDrive” – niekada neišsimuša iš kelio 
Su šonuose įmontuotais ratukais, todėl “Miele” dulkių siurblį be maišelių “Boost CX1” taip patogu valdyti. Manevruojant jis niekada neišsimuša iš kelio, jokio pavojaus, kad prietaisas apvirs. Ši savybė labai naudinga ankštose gyvenamosiose erdvėse. “Miele” dulkių siurblys sėkmingai aplenkia baldus ir durų staktas. “TrackDrive” pasirūpins, kad Jūsų namų aplinka būtų tausojama, o grindys valomos ne tik kruopščiai, bet dar ir švelniai.
Saugus ant laiptų pakopų
Norite, kad Jūsų “Miele” dulkių siurblys saugiai stovėtų ant laiptų? “Miele” “Boost CX 1” šonuose turi įmontuotus ratukus, todėl tai jokia bėda. “TrackDrive” apsaugo nuo nuriedėjimo – kad Jūs galėtumėte saugiai pastatyti savo “Miele” dulkių siurblį ant bet kurios laiptų pakopos. Tai labai praktiška, jeigu tuo metu turėsite nukreipti savo dėmesį į kitus dalykus arba tiesiog norėsite turėti laisvas rankas. Kompaktiško dizaino, todėl net patys siauriausi laiptai ne problema.
Filtrai iš perdirbtų medžiagų – nekenkia aplinkai 
Tvari gamyba “Miele” yra savaime suprantamas dalykas, tai dalis bendrovės tradicijų. Todėl dulkių siurblio be maišelių “Boost CX1” higieninio “AirClean” filtro rėmelis pagamintas iš perdirbto plastiko. Tokiu būdu jis ne tik užtikrina aukščiausius higienos reikalavimus, bet ir prisideda prie ekologinės pusiausvyros gerinimo. 
Stiprus oro srautas – tobulam rezultatui 
Naudojama inovatyvi “Vortex” technologija, todėl “Miele” dulkių siurblys “Boost CX1” sukuria oro srautą, kurio greitis viršija 100 km/val. Ši technologija užtikrina aukščiausios klasės valomąsias savybes – išskirtiniams siurbimo rezultatams. Dėl savo kompaktiško dizaino jis vienodai tobulai surenka tiek stambias, tiek smulkias dulkes. O Jūs visada mėgausitės tobula savo gyvenamosios aplinkos higiena.
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį