Kokios šaldymo sistemos pageidautumėte? 

Jeigu savo maisto produktus norite išlaikyti ilgesnį laiką, geriausias pasirinkimas yra juos užšaldyti. Išsaugomos maistingosios medžiagos ir skonis, o produktai visada lengvai pasiekiami.Moderni Miele šaldymo technika patikimai ir patogiai palaiko žemą temperatūrą – optimaliems rezultatams ir tobulam skoniui. 
NoFrost
Miele šaldymo prietaisas yra su NoFrost sistema, todėl Jums nereikės nuolat galvoti apie jo atitirpinimą. Cirkuliacinis vėsinimas tolygiai paskirsto šaltą, sausą orą šaldytuvo viduje ir užkerta kelią ledo susidarymui. Maisto produktai neprišals, nesusiformuos ledo sluoksnis, o stalčius galėsite lengvai atidaryti ir vėl uždaryti. NoFrost – nepakeičiama maisto šaldymo funkcija, kuri visam laikui apsaugos nuo nemalonaus atitirpinimo. 
ComfortFrost
Jeigu prietaisas su ComfortFrost funkcija, šaldiklio zoną atitirpinti turėsite gerokai rečiau. Nuolat veikiant garintuvui, šaldytuvo viduje ledo sluoksnis susiformuoja lėčiau negu įprastai. Tad Jums nebereikės nuolat rūpintis atitirpinimu. 
DuplexCool
Du atskiri šaldymo kontūrai – šaldytuvo ir šaldiklio šaldo optimaliai. Jokios oro cirkuliacijos tarp abiejų zonų. Šaldytuve laikomų maisto produktų kvapas, pvz., žuvies, svogūnų arba sūrio, neperduodamas šaldiklyje laikomiems maisto produktams. DuplexCool užtikrina, kad maisto produktus laikyti šaldytuve su šaldikliu būtų saugu.
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį