Kokios šviežumo sistemos norėtumėte? 

Švieži maisto produktai yra sveikos mitybos pagrindas. Parduotuvėse akį traukiantys tvirti ir sultingi obuoliai bei daržovės tokie turėtų išlikti iki pat jų suvartojimo. Bet kas gi gali apsipirkinėti kasdien?Svarbi ne tik maisto produktų kokybė, bet ir tinkamas jų laikymas. Tinkamas laikymas lemia maisto produktų šviežumą, skonį ir maistingumą maisto ruošimo metu. Sprendimas: “Miele” šviežumo sistema “PerfectFresh Active”, “PerfectFresh Pro” ir “DailyFresh” 
“PerfectFresh Active”
Šviežiau negali būti: naudojamas drėkintuvas užtikrina nuolatinį ir matomą drėkinimą stalčiuje ir neleidžia išgaruoti drėgmei. Net jeigu stalčiaus pakrovimas mažas, vaisiai ir daržovės yra optimaliai apsaugoti. Be aktyvaus drėkinimo funkcijos šviežumo sistema automatiškai reguliuoja temperatūrą, o stalčiuje palaikoma nuo 0 iki +3 °C. Mėsa, žuvis ir daugelis pieno produktų net 3 kartus ilgiau išlieka švieži, o vaisiai ir daržovės – net iki 5 kartų.brFunkcija ir optinis vaizdas vienu metu – automatiškai traukia visų žvilgsnius! 
“PerfectFresh Pro”
Maisto produktai net 5 kartus ilgiau išlieka švieži. Automatiškai reguliuojamose nuo 0 °C iki +3 °C temperatūros zonose laikomų produktų, pvz., mėsos, žuvies ir daugumos pieno produktų, tinkamumo vartoti terminas pailgėja net iki 3 kartų. Stalčiuje su reguliuojamu drėgmės lygiu laikomi vaisiai ir daržovės net iki 5 kartų ilgiau išlieka švieži.  
“DailyFresh”
Erdviame šaldymo prietaiso stalčiuje tilps dar daugiau šviežių maisto produktų. Stalčiuje palaikomas tinkamas drėgmės kiekis. O vaisiai ir daržovės net 2 kartus ilgiau išlieka švieži.Atskiri modeliai turi “ExtraCool” stalčių, kuriame palaikomos žemesnės temperatūros negu visame šaldiklyje – tobulai pritaikyta mėsai, žuviai ir pieno produktams.
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį