Kaip norėtumėte pastatyti savo prietaisą?

Skalbimo-džiovinimo kolonėlė
Jeigu nepakanka vietos statyti prietaisus vieną šalia kito, taupykite ją, nes daugumą “Miele” skalbyklių ir džiovyklių galima montuoti į kolonėlę. Pasirinkus šį sprendimą, skalbyklė visada turi stovėti apačioje.Montuoti į kolonėlę labiausiai pritaikyti “WhiteEdition” dizaino linijos prietaisai. Šios dizaino linijos džiovyklėse galima pakeisti durelių atidarymo kryptį, kad abiejų prietaisų durelės atsidarytų į tą pačią pusę.Stabiliam prietaisų montavimui “Miele” siūlo įsigyti tarpinio montavimo rinkinius. Kai kuriuose prietaisuose yra patogų stalčių. Čia galima laikyti, pvz., priedus arba krepšį, į kurį patogu sudėti ar išimti skalbinius iš džiovyklės.
Side-by-side
“Miele” skalbyklės ir skalbyklės-džiovyklės idealiai dera tarpusavyje – tiek techniškai, tiek optiškai. Abu prietaisus galite statyti vieną šalia kito, kad išskalbtus skalbinius būtų patogu iš karto perdėti į džiovyklę.
Montuojamos po stalviršiu
“Miele ChromeEdition” serijos prietaisus su tiesiu skydeliu galima montuoti po stalviršiu, nišos aukštis turėtų siekti nuo 82 iki 85 cm. Tokiu atveju vietoje prietaiso dangčio naudojamas montavimo po stalviršiu rinkinys (pvz., UBS W1/G arba UBS T1/G).
Įstatomasis
Visus “Miele” per viršų pakraunamus prietaisus galima montuoti po stalviršiu 85 cm aukščio nišoje. Pasirinkus šį sprendimą, nebūtina nuimti prietaiso dangčio. Rekomenduojama naudoti “W1 ChromeEdition” prietaisus su tiesiu skydeliu.
Statymas ant cokolio
Pastatę prietaisą ant cokolio (WTS 510), padidinsite jį apie 30 cm ir nustatysite į patogią naudoti padėtį. Prietaiso naudojimas taps ergonomiškas ir dar patogesnis. Cokolio daiktų dėtuvėje galėsite laikyti skalbiklį arba skalbinių krepšį, kad viską greitai pasiektumėte – o pasinaudoję, vėl viską greitai sukrautumėte atgal.
Jeigu mūsų produktų puslapiuose išsirinkote sau tinkamą skalbyklę, spustelėję skirtuką “panašūs produktai”, galėsite peržiūrėti optimaliai kartu derančias džiovykles.
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį