Įmontuojamosios indaplovės

    Kaip pageidautumėte valdyti savo prietaisą?

    “M Touch S”
    Valdymas jutikliniame ekrane: slinkite ir braukite per “M Touch S” ekrano meniu, ir pasirinkite programų simbolius – visai kaip išmaniajame telefone. Jutikliniame ekrane aiškiai išdėstytas meniu turinys. Tai ne tik žaismingas ir lengvas valdymas. Lengvai pasvirusiame ekranėlyje ypač lengva nuskaityti rodmenis. O be to skydelį su ekranu labai paprasta nuvalyti.
    Jutikliniai mygtukai
    Nustatant programas jutikliniais mygtukais, valdymo skydelyje aiškiai rodomas platus tiesiogiai nustatomų programų pasirinkimas. Programų pavadinimai ir kitas turinys rodomas vienos eilutės TFT tekstiname ekranėlyje.
    Dizainas
    Modernus dizainas, derinant obsidiano juodą su aukštos kokybės nerūdijančiuoju plienu, sukuria ypatingą akcentą ir optimaliai prisitaiko prie virtuvės aplinkos. Atsižvelgiant į modelį, galima rinktis brilianto baltos spalvos prietaisą.
    “M Touch Vi”
    Didžiausias patogumas su mūsų naujuoju “M Touch Vi” ekranėliu: dideliame TFT ekranėlyje rinkitės programą liesdami pirštu ir braukdami – jokia kita įmontuojamoji indaplovė nėra taip patogiai valdoma.
    TFT ekranėlis
    Liesdami simbolius skydelyje, galite rinktis arba keisti plovimo programas ir parinktis  – greitai ir paprastai. Daugelį programų galima valdyti pasirenkant tiesiogiai. Vienos eilutės TFT tekstiniame ekranėlyje patogu stebėti rodmenis. Atsižvelgiant į modelį, galima rinktis valdymo skydelį su fone šviečiančiu “Miele” logotipu.
    Konstrukciniai sprendimai pagal modelį