Didesnio lankstumo nebūna

Visas paviršiaus plotas
Mėgaukitės visiška laisve: dabar maistui gaminti galite išnaudoti visą savo kaitvietės plotį – be iš anksto apibrėžtų maisto ruošimo zonų, maksimaliai lanksčiai. Taip savo maisto ruošimo indą visada padėsite ten, kur norite, ir būtent taip, kaip norite. Galite individualiai uždėti iki šešių indukcinių puodų, keptuvių ir keptuvų. Galima įsigyti įvairaus dydžio kaitlenčių su viso paviršiaus indukcija.
Išmanusis puodo atpažinimas 
Lanksti kaitlentė, lankstus valdymas: valdymo elementai su išmania maisto ruošimo indo atpažinimo funkcija visada rodomi teisingoje vietoje – nesvarbu, kur uždėsite maisto ruošimo indą. Labai elegantiška, nes valdymo elementai matomi tik uždėjus puodą arba keptuvę. Valdymo juostelė visada aiškiai priskirta – ir juda paskui indą net kai jis perstumiamas į kitą vietą. Visos mūsų kaitlentės su kaitinamu paviršiumi yra su išmaniąja puodo atpažinimo funkcija 
Išdėstymo pagalba 
Patogi vieta Jūsų maisto ruošimo idams: su šia pagalbine funkcija savo maisto ruošimo indus pastatysite idealioje vietoje. Taip optimizuosite savo maisto ruošimo procesą, nes išvengsite nepageidaujamo galios nustatymo dėl netinkamos indo padėties – ją nustatysite perstūmę maisto ruošimo indą. 
“SilentMove” 
Su “SilentMove” nuo šiol galėsite perstumti puodus ir keptuves ant kaitlentės visiškai be garso. Tai tampa įmanoma dėl specialios stiklo keramikos dangos. Perstumti maisto ruošimo indus dabar galima kur kas patogiau ir tyliau – maloni aplinka virtuvėje užtikrinta.
“DiamondFinish” 
Unikali stiklo keramikos danga, palyginti su ankstesnių modelių, yra daugiau negu du kartus kietesnė. Todėl mažiau rizikos subraižyti stiklo keramikos plokštę stumdant maisto ruošimo indus. Naudojant “DiamondFinish” dangą, net 95 % sumažėja įbrėžimų dėl smėlio ir 70 % mažiau įbrėžimų dėl šveitimo kempinėlių. Privalumas: Jūsų kaitlentė lengvai atlaiko kasdienes apkrovas ir ilgiau išlieka kaip nauja. Kad ruošti maistą visada būtų malonu. Be to, “DiamondFinish” paviršius išsiskiria savo aukštos kokybės blizgesio vienetu. Tai suteikia kaitlentei elegantišką išvaizdą – estetiniam ir kokybiškam Jūsų virtuvės dizainui. 
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį