Dėl intuityvaus valdymo gaminti kur kas paprasčiau

“SmartSelect White” 
Su “SmartSelect” galios lygius ir trukmę nustatysite stebėtinai greitai ir paprastai. Rodmenys ypač kontrastingai pateikti baltame fone, juos patogu perskaityti. Be to, kaitlentės su “SmartSelect White” valdikliu pasižymi tokiomis pačiomis patogumo savybėmis, kaip ir “SmartSelect”, pvz., paprastu naudojimo laiko pasirinkimu. 
“SmartSelect” 
Su “SmartSelect” galios lygius ir trukmę nustatysite stebėtinai greitai ir paprastai. Kiekviena kaitvietė valdoma geltonai apšviesta skaičių eilute, kuri gerai matoma iš bet kurio matymo kampo. Su “SmartSelect” laikmatį nustatysite juntamai patogiau, nes laikmačio indikatorių ir automatinio išjungimo funkciją galima parinkti atskirai. 
“ComfortSelect” 
Centrinis valdymas, kai kalbama apie maisto gaminimą: kaitvietes ir galios lygius valdykite centrine skaitmenų eilute. Patogu naudoti ir papildomas funkcijas, kurių valdymo elementai išdėstyti tiesiai virš skaitmenų juostos. Čia ypač lengvai ir greitai galėsite nustatyti laikmatį.
“EasySelect” 
Susitelkite ties tuo, kas svarbu: “EasySelect” valdo maisto ruošimo zonas ir galios lygius per centrinę skaičių eilutę. Valdymas sukoncentruotas į svarbiausias funkcijas. 
Valdymas rankenėlėmis 
Su valdymo rankenėlėmis greitai ir intuityviai nustatysite galios lygius ir laiką. Kiekviena kaitvietė turi atskirą valdymo rankenėlę, kuria tiesiogiai nustatysite norimą parinktį. 
Jutiklinis ekranas 
Kaitlentės su jutikliniu ekranu išsiskiria tiek savo išvaizda, tiek funkcija. Kad prietaisą valdyti būtų paprasta, pvz., jo pagalbines programas, spalvotame 7 colių jutikliniame ekrane pateikiamos aiškios tekstinės nuorodos. “PowerFlex Plus” funkcija leidžia patogiai skersai sudėti keptuvus ant galinės maisto ruošimo zonos ir juos reguliuoti. Daugiakalbį ekraną galima naudoti skirtingomis kalbomis. 
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį