Kepimas dar niekada nebuvo toks paprastas!

Tobuli rezultatai
Pasirinkus vieną iš trijų kepimo lygių, greitai bus pasiekta ir garsiniu signalu patvirtinta optimali kepimo temperatūra. Kartą nustatyta, temperatūra nepakis viso kepimo proceso metu. O Jums nereikės papildomai nustatyti galios lygių.
Lanksčiai įdedamas
"TempControl" funkciją galite naudoti su bet kuria indukcinei kaitlentei pritaikyta keptuve. Taip Jums nereikės įsigyti naujų maisto ruošimo indų. Jeigu norėsite, apvalią "TempControl" zoną galėsite naudoti ir įprastai ruošdami maistą.
Paprasta naudoti
Galite rinktis iš trijų kepimo lygių su skirtingomis temperatūros ribomis. Taip bet kurį maisto produktą galėsite paruošti tobulai. Dauguma patiekalų pagardinami padažu (pvz., mėsa arba patiekalai su Bolonijos padažu). "TempControl" funkcija reguliuoja temperatūrą pasirinkus lėto troškinimo lygį. Todėl tyškantys padažai jau praeitis.
Išskirtinis saugumas
"TempControl" funkcija patikimai apsaugos nuo aliejaus, sviesto perkaitinimo keptuvėje. Viena vertus, tai visiškai saugu, kita vertus, palaikoma optimali patiekalo temperatūra – daugiau jokio pridegusio maisto.
Maisto pašildymas plius
Visos “Miele” indukcinės kaitlentės yra su automatine šilumos palaikymo funkcija, kuri padės patiekalus išlaikyti šiltus. Su “TempControl” papildomai galėsite švelniai pašildyti atvėsusius patiekalus, pvz., troškinius, jų neprideginant arba nesutirštinant.
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį