Pagal Jūsų poreikius

"Miele" siūlo dviejų pagrindinių konstrukcijų mikrobangines orkaitės: Įmontuokite nišoje arba naudokite kaip laisvai pastatomą prietaisą. Laikui nepavaldus dizainas ir išmaniosios valdymo filosofijos leis lengvai įsilieti į Jūsų virtuvės dizainą. Be to, "Miele" siūlo orkaites su papildoma mikrobangų funkcija. Nurodyta skyriuje ""Orkaitės su mikrobangų funkcija"".
"Miele TopControl" įmontuojamieji prietaisai
"Miele" mikrobanginės orkaitės su viršuje esančiu valdymo skydeliu, suteikia išskirtinius privalumus. Naudokite įrengiant virtuvę, nes jie puikiai dera prie kitų "Miele" įmontuojamųjų prietaisų dizaino. Prietaiso durelės, kaip ir orkaitės atveju, atidaromos žemyn, prietaiso priekyje. Dėl viršuje esančio valdymo, viduje lieka daugiau vietos.
"Miele" SideControl įmontuojamieji prietaisai
"TopControl" prietaisų alternatyva – mikrobanginės orkaitės su klasikiniu šone esančiu valdymu. Šiuos "SideControl" įmontuojamuosius prietaisus su kitais "Miele" įmontuojamaisiais prietaisais galima derinti vertikaliai arba montuoti atskirai. Prietaiso durelės atidaromos iš šono.
Laisvai pastatomi prietaisai
Neturite nišos įmontuojamai mikrobanginei orkaitei? Tada ši laisvai pastatoma "Miele" mikrobanginė orkaitė yra teisingas pasirinkimas. Ją galite statyti tiesiog ant stalviršio.
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį